KredietenUnie 100% onafhankelijk

Voordelig lenen voor uw woning?


Wij regelen het voor u!

Goedemiddag, vraag gratis een offerte aan en ontvang direct het beste aanbod!

Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld

Voordelig lenen voor uw woning?

U wilt graag uw woning inrichten, veranderen of vernieuwen. U kunt dit wellicht in meerdere fases doen, maar soms is het prettiger om de klus in één keer te doen. Misschien heeft u er al voor gespaard, maar heeft u niet het volledige budget bij elkaar. Een woonlening kan hierbij uitkomst bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bereken eerst wat de maandelijkse krediet­lasten zijn bij het bedrag wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het regelen van uw aanvraag? Neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact op met onze krediet­experts. Dat kan telefonisch, via de mail en zelfs via WhatsApp. Ook kunnen wij u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Geld lenen voor een 2e woning

Een tweede woning is een wens van veel mensen. Een slimme investering voor nu en voor later. Wilt u naast uw hypotheek extra geld voor uw tweede woning dan zijn er voordelige opties.

2e woning financieren

Geld lenen voor een nieuwe aanbouw

Een aanbouw is een ideale manier om voordelig uw woonruimte te vergroten. Ook verhoogt het de waarde van uw woning. Een persoonlijke lening is veelal de beste leenvorm om een aanbouw te financieren.

Aanbouw financieren

Geld lenen voor een garagebox

Een garagebox om al uw spullen in op te bergen. Eenvoudig financieren met onze persoonlijke lening.

Aanschaf garagebox financieren

Geld lenen voor aluminium kozijnen

Met de aanschaf van nieuwe aluminium kozijnen doet u een goede investering in uw woning. U bespaart op energie­kosten en kunt dit direct voordelig financieren.

Aluminium kozijnen financieren

Geld lenen voor kunststof kozijnen

Met de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen doet u een goede investering in uw woning. U bespaart op energie­kosten en kunt dit direct voordelig financieren.

Kunststof kozijnen financieren

Geld lenen voor uw badkamer

Genieten van een nieuwe badkamer het is dichterbij dan u denkt. Investeer in uw woning en geniet daarnaast nog van extra fiscaal voordeel met onze huiseigenaren persoonlijke lening.

Verbouwing badkamer financieren

Geld lenen voor een dakkapel

Meer ruimte door slim te investeren in een dakkapel. Geniet voordelig van de meerwaarde aan uw woning. Een dakkapel of -opbouw financiert u tegen de laagste rente van Nederland.

Plaatsing dakkapel financieren

Geld lenen voor uw inrichting

De sfeer in uw huis opvrolijken door het opnieuw in te richten? En wilt u hier niet al uw spaar­geld voor gebruiken of een duur betaal­krediet via de winkel afsluiten? Bekijk ons alternatief.

Inrichting financieren

Geld lenen voor uw keuken

Een plek om te koken, te eten en samen te genieten. Is uw keuken aan vervanging toe, maar heeft u op dit moment niet genoeg geld om uw wens te realiseren?

Aanschaf keuken financieren

Geld lenen om een recreatiewoning te kopen

Een huis in het buitenland, of juist toch op die mooie plek in Nederland waar u kunt genieten met een vakantie­gevoel. Met een goedkope en bovenal passende financiering kunt u dit realiseren.

Aanschaf recreatie­woning financieren

Geld lenen om uw woning te renoveren

U wilt uw woning renoveren, maar wilt hiervoor niet uw hypotheek wijzigigen? Een woonlening met de laagste rente van Nederland.

Renovatie financieren

Geld lenen voor een serre

Met een serre haalt u de zon in huis en creëert u extra leef­ruimte. Financier de aanschaf en plaatsing voordelig met de laagste rente van Nederland.

Serre financieren

Geld lenen voor uw tuin

Heerlijk genieten van uw droom­tuin. Bent u een liefhebber van veel groen, of juist van strak en modern? Er is veel mogelijk. Wilt niet al uw spaargeld aanspreken, dan is financieren een goede optie.

Tuin financieren

Geld lenen om uw woning te verbeteren

Uw woning verbeteren door bijvoorbeeld meer ruimte te creëren? Financier met fiscaal voordeel: er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Woningverbetering financieren

Geld lenen voor een verbouwing

Met een woonlening kunt u uw bouwplannen realiseren. Neemt door de verbouwing de waarde van uw woning toe, financier uw verbouwing dan met fiscaal voordeel: er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Verbouwing financieren

Geld lenen voor vloerverwarming

Een vloerverwarming verhoogt het comfort in uw woning en kan bovendien zorgen voor een besparing op uw energie­kosten.

Vloerverwarming financieren

Geld lenen voor uw woning

Een woonlening kan gebruikt voor al uw woonwensen: van verbouwing tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Financier het voordelig met de laagste rente van Nederland.

Een woonlening afsluiten

Waarom KredietenUnie?

Bij KredietenUnie worden verschillende krediet­­verleners voor u vergeleken, waarbij de voor­deligste en de beste optie wordt gekozen. Bij ons wordt u altijd persoonlijk geholpen door professionele, onafhankelijke krediet­experts die u vrijblijvend deskundig informeren over de mogelijk­heden van een woonlening.

Voorwaarden

  • U bent minimaal 21 en niet ouder dan 68 jaar
  • U beschikt over voldoende inkomsten om de lening te kunnen betalen
  • U bent woonachtig in Nederland
  • ZZP’ers en ondernemers kunnen de jaarcijfers en opgaven inkomsten­­belasting van de afgelopen drie jaar laten zien

Wat kost een woonlening mij in totaal?

Omdat geld lenen best ingewikkeld kan zijn, hebben wij enkele voorbeeld­­berekening voor u gemaakt. Een Persoonlijke Lening heeft de volgende specifieke kenmerken: rentevaste periode, de looptijd staat vast en de totale kosten zijn helder.

Tarieven Persoonlijke Lening

tabel 1 - indicatie tarieven Persoonlijke Lening
Kredietbedrag € 5.000 € 10.000 € 25.000 € 50.000
Minimale rente 8,5% 4,3% 4,0% 3,8%
Maximale rente 9,5% 5,7% 5,3% 4,7%
Minimale looptijd1 12 12 12 24
Maximale looptijd1 120 120 180 180
1Minimale en maximale looptijd van de lening in maanden.
Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld

Voorbeeldberekeningen Persoonlijke Lening

tabel 2 - voorbeeld­berekeningen Persoonlijke Lening
Leen­bedrag Maandelijks1 p/mnd1 Rente2 Looptijd3 Totale prijs4
€ 5.000 € 88,00 v.a. 8,5% 72 mnd € 6.336
€ 10.000 € 109,00 v.a. 5,7% 120 mnd € 13.080
€ 15.000 € 153,00 v.a. 4,3% 120 mnd € 18.360
€ 25.000 € 252,00 v.a. 4,0% 120 mnd € 30.240
€ 50.000 € 500,00 v.a. 3,8% 120 mnd € 60.000
1Aflossing en rente, 2Jaarlijkse kostenpercentage, 3Looptijd lening in maanden, 4Geleend bedrag plus de betaalde rente gedurende de looptijd.
logo Qander logo BNP Paribas logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden logo Greenloans logo BNP Paribas logo Defam logo Nationale Nederlanden logo Interbank logo Qander logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden logo Qander logo Greenloans logo Defam logo Interbank logo BNP Paribas logo Nationale Nederlanden logo Qander logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden logo Qander logo Defam logo Interbank logo BNP Paribas logo Nationale Nederlanden logo Greenloans logo Qander logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden