KredietenUnie 100% onafhankelijk

Voordelig lenen om te verduurzamen?


Wij regelen het voor u!

Goedemorgen, vraag gratis een offerte aan en ontvang direct het beste aanbod!

Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld

Voordelig lenen om te verduurzamen?

U wilt graag verduurzamen door uw dak te isoleren. U kunt dit wellicht in meerdere fases doen, maar soms is het prettiger om de klus in één keer te doen. Misschien heeft u er al voor gespaard, maar heeft u niet het volledige budget bij elkaar. Een verduur­zamings­lening kan hierbij uitkomst bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bereken eerst wat de maandelijkse krediet­lasten zijn bij het bedrag wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het regelen van uw aanvraag? Neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact op met onze krediet­experts. Dat kan telefonisch, via de mail en zelfs via WhatsApp. Ook kunnen wij u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Geld lenen voor dakisolatie

Een niet goed geïsoleerd dak verliest veel warmte. Een dak­isolatie is dan een slimme investering. U kunt dit voordelig financieren met een verduur­zamings­­lening

dakisolatie financieren

Geld lenen voor gevelisolatie

Vaak zijn gevels van oudere woningen onvoldoende geïsoleerd waardoor veel warmte verloren gaat. Met een gevel&isolatie verhoogt u het comfort in huis en bespaart u op uw energie­rekening.

gevelisolatie financieren

Geld lenen om uw woning te isoleren

Bent u van plan om uw woning (beter) te isoleren? Een slimme investering! Financier dit voordelig met een verduur­zamings­­lening.

isolatie financieren

Geld lenen voor renovatie

U wilt uw woning van top tot teen opknappen? Financier uw plannen voordelig met een verduur­zamings­­lening.

renovatie financieren

Geld lenen voor spouwmuurisolatie

Met een spouwmuur­isolatie kan op een redelijk eenvoudige en betaalbare manier de Rc-waarde van een muur verhoogd worden.

spouwmuurisolatie financieren

Geld lenen om uw woning te verduurzamen

Heeft u meerdere plannen om uw woning te verduurzamen? Het is dan prettig om dit in één keer uit te voeren. Een verduur­zamings­­lening kan u hierbij helpen.

verduurzamen financieren

Geld lenen voor vloerisolatie

Vloerisolatie wordt toegepast om vocht en kou vanuit de kruip­ruimte tegen te houden. Hiermee verbetert u het woonklimaat en bespaart u op uw stookkosten.

vloerisolatie financieren

Geld lenen voor warmte-terugwin-systeem

Met een warmte-terugwin-systeem (wtw) investeert u in de toekomst en kunt u besparen op uw energie­rekening. Met een verduur­zamings­­lening financiert u dit tegen de laagste rente van Nederland.

warmte-terugwin-systeem financieren

Geld lenen voor warmtepomp

Een warmtepomp haalt energie uit de lucht, bodem of grondwater en zet dat om in bruikbare energie. Financier de aanschaf voordelig met een verduur­zamings­­lening.

warmtepomp financieren

Geld lenen voor zonnepanelen

Met de huidige hoge energieprijzen is het interessant zonnepanelen te kopen. Een verduur­zamings­lening kan u helpen bij de financiering van deze aanschaf.

Aanschaf zonnepanelen

Waarom KredietenUnie?

Bij KredietenUnie worden verschillende krediet­­verleners voor u vergeleken, waarbij de voor­deligste en de beste optie wordt gekozen. Bij ons wordt u altijd persoonlijk geholpen door professionele, onafhankelijke krediet­experts die u vrijblijvend deskundig informeren over de mogelijk­heden van een verduur­zamings­lening.

Voorwaarden

  • U bent minimaal 21 en niet ouder dan 68 jaar
  • U beschikt over voldoende inkomsten om de lening te kunnen betalen
  • U bent woonachtig in Nederland
  • ZZP’ers en ondernemers kunnen de jaarcijfers en opgaven inkomsten­­belasting van de afgelopen drie jaar laten zien

Wat kost een verduur­zamings­lening mij in totaal?

Omdat geld lenen best ingewikkeld kan zijn, hebben wij enkele voorbeeld­­berekening voor u gemaakt. Een Persoonlijke Lening heeft de volgende specifieke kenmerken: rentevaste periode, de looptijd staat vast en de totale kosten zijn helder.

Tarieven Persoonlijke Lening

tabel 1 - indicatie tarieven Persoonlijke Lening
Kredietbedrag € 5.000 € 10.000 € 25.000 € 50.000
Minimale rente 8,5% 4,3% 4,0% 3,8%
Maximale rente 9,5% 5,7% 5,3% 4,7%
Minimale looptijd1 12 12 12 24
Maximale looptijd1 120 120 180 180
1Minimale en maximale looptijd van de lening in maanden.
Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld

Voorbeeldberekeningen Persoonlijke Lening

tabel 2 - voorbeeld­berekeningen Persoonlijke Lening
Leen­bedrag Maandelijks1 p/mnd1 Rente2 Looptijd3 Totale prijs4
€ 5.000 € 88,00 v.a. 8,5% 72 mnd € 6.336
€ 10.000 € 109,00 v.a. 5,7% 120 mnd € 13.080
€ 15.000 € 153,00 v.a. 4,3% 120 mnd € 18.360
€ 25.000 € 252,00 v.a. 4,0% 120 mnd € 30.240
€ 50.000 € 500,00 v.a. 3,8% 120 mnd € 60.000
1Aflossing en rente, 2Jaarlijkse kostenpercentage, 3Looptijd lening in maanden, 4Geleend bedrag plus de betaalde rente gedurende de looptijd.
logo Qander logo BNP Paribas logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden logo Greenloans logo BNP Paribas logo Defam logo Nationale Nederlanden logo Interbank logo Qander logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden logo Qander logo Greenloans logo Defam logo Interbank logo BNP Paribas logo Nationale Nederlanden logo Qander logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden logo Qander logo Defam logo Interbank logo BNP Paribas logo Nationale Nederlanden logo Greenloans logo Qander logo Defam logo Interbank logo Nationale Nederlanden